Varmt tack för en fantastisk insats i lördags på vår gemensamma städdag. Vi var många som hjälpte till och då gick det både snabbt och effektivt. Cykelrummen är nu städade och gallrade, löv krattade och skräp som samlats i våra korridorer och allmänna utrymmen är bortforslade. Dessutom hann vi med fika och trevligt umgänge.
 
Nästa städdag blir i vår och då hoppas vi på ett fint väder så vi kan grilla ute på gården.

Som vanligt var stämningen på topp på årets föreningsstämma. Vi passade på att fira vår bostadsrättsförenings 10-års jubileum och minglet ute i trädgården pågick i flera timmar efter formellt avslutat möte.

Trädgårdsgruppen stod som vanligt för det praktiska kring festligheterna.

 

Den nya lekplatsen tvärs över gatan invigdes fredagen den 9 november. På podiet fanns Maria Antonsson (MP), ordförande i Östermalms stadsdelsnämnd och Stockholms landshövding Sven-Erik Österberg. Medan de talade började barn redan leka i de två avdelningarna. Närmast gatan finns en mer traditionell lekplats för mindre barn. I den andra delen som gränsar till utegymmet finns mer avancerades klätterställningar, som inbjuder till aktiviteter. Vi har nu nästan allt vi behöver inpå knutarna för tillfredsställa allas våra önskemål rörande fritidsverksamheter.

 

Underkategorier