Nyheter och uppdateringar rörande alltifrån vad som byggs om när det "bullrar", till när nästa konstutställning i vår stora entré går av stapeln, hittar du under fliken Nyhetsbrev ovan. Emellanåt, vid viktigare uppdateringar, så skickar vi också ut ett mail med länk till hemsidan.

För att du skall kunna läsa BRF-kampementparkens nyhetsflöde samt mer detaljerad information för oss boende, så måste du logga in. Det gör du med ditt användarnamn och passord i rutan längst upp till höger på hemsidan. Då kommer du också att bli upplagd på föreningens maillista.

Om du inte har inloggningsuppgifter så mailar du till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Glöm i så fall inte att ange:

  • Ditt namn
  • Ditt lägenhetsnummer (står på dörren)
  • Din trappuppgång (55, 57A, 57B, 57C, 59)
  • Din epostadress
  • Ditt telefonnummer

När du har loggat in så sparas dina inloggningsuppgifter och du kommer i fortsättningen automatiskt att bli inloggad och få tillgång till mer information såsom nyhetsbrev och fler menyalternativ.

Vår nya hemsida är också specialdesignad för att vara enkel och trevlig att komma åt också från din mobiltelefon, så glöm inte att registrera dina användaruppgifter även på telefonen om du vill kunna komma åt informationen på ett smidigt sätt.